Krystyna Kurek drobiowe grodzisk

Zaufanie równa się powodzenie w biznesie.

Pytana o hity ostatnich tygodni w firmie rodzinnej, pani Krystyna Kurek odpowiada :

  1. Gęsina
  2. Filety z kaczki
  3. Wędliny z drobiu i biała kiełbasa drobiowa – dietetyczna, dla sportowców.
  4. Wyroby garmażeryjne z drobiu

Jednak nieodzownym Hitem w jest zaufanie jakim obdarzają firmę rodzinną klienci. Piątkowe i sobotnie kolejki klientów w sklepie na Zielonej to widomy znak tegoż zaufania:

Drób kupuję tylko na Zielonej. Zawsze świeże i pachnące – mówi Piotr, mieszkaniec OWP.

Tylko u pani Krysi. A gdzie mam kupować? starszy pan, wierny klient.

Zawsze wszystko świeże, i uprzejma obsługa. Makaron i włoszczyznę na rosół mają od razu na miejscu. Znają się na handlu i klientachpani Jadwiga, mieszkanka sąsiedniej ulicy w Grodzisku.

Wygoda, zamawiasz przez telefon, a po pracy odbierasz. Wiesz, że będzie pierwszej jakości – mówi, zabiegany pan Andrzej

W supermarkecie różnie bywało z drobiem. A panią Krystynę znam i wiem, że zawsze ma dobre mięso – pani Ania, mieszkająca na peryferiach miasta.

Zaufanie to największy kapitał każdej firmy i biznesu. Na portalach internetowych traktujących o zdrowym odżywianiu radzą :

„Mięso drobiowe kupuj u zaufanego i sprawdzonego dostawcy. Wtedy masz pewność, że odżywiasz się zdrowo, pełnowartościowym mięsień drobiowymi! Twoje zdrowie wymaga zaufania do tego co spożywasz”.

Na pewno dla wielu klientów sklep z drobiem przy ul. Zielonej to właśnie takie sprawdzone i zaufane miejsce zakupów!

Przepis dla klientów :

Filety z kaczki w pomarańczach :

  • dwie kacze piersi delikatnie opłucz, osusz papierowym ręcznikiem
  • ponacinaj nożem filety od strony skóry w X
  • rozgrzej patelnie na średnim ogniu, połóż filety bez tłuszczu skórą do patelni
  • smaż, aż się wytopi się tłuszcz i skóra zacznie się brązowieć /ok 5-7 minut/
  • w trakcie podlewaj łyżką wytopionym tłuszczem mięso z góry
  • przewróć i smaż ok. 2-3 minuty
  • odlej wytopiony tłuszcz, zmniejsz temperaturę, teraz oprócz solą i świeżo mielonym pieprzem.
  • podłej mięso sokiem z wyciśniętej pomarańczy
  • całość niech się dusi, przewracając piersi, aż większość soku odparuje
  • wyłącz temperaturę, poczekaj aż mięso odpocznie, podawaj z konfiturą z pomarańczy lub żurawiną

Sklep z drobiem Krystyna Kurek, ul. Zielona, Grodzisk. Zapraszamy!

Wtorek – Piątek 8.00 -17.00

Sob. 8.00 – 13.00

Wyborne mięso drobiowe na świąteczny stół można zamawiać telefonicznie 663 289 424

Artykuł sponsorowany

Wybrane dla Ciebie

Autor: PGO24